Hoppa till innehåll
Hem » 25 oktober 07.00, Sammanfattning natt, Dalarnas län

25 oktober 07.00, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Leksand, brott mot alkohollagen.
00.03: Polispatrull avbryter en fest där deltagarna är under 18-år. Det finns alkohol på festen och misstanke om okänd person försett ungdomarna med denna uppstår. Polispatrull upprättar anmälan om  brott mot alkohollagen/ olovligt anskaffande samt tar även alkohol i beslag. Vårdnadshavare kontaktas samt att socialtjänsten underrättas enligt socialtjänstlagen enligt SOL 14§.

Mora, rattfylleri.
00.15: Polispatrull stoppar bilist på Rv45. Föraren, en man i 30-årsåldern påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Beslut om kroppsbesiktning inhämtas och analys får utvisa i förundersökning om misstankar kvarstår gällande rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott, eget bruk.

Avesta, misshandel.
01.58: Polispatrull upprättar anmälan om misshandel, misstänt är en man i 35-årsåldern. Mannen misstänks ha misshandlat en kvinna han har en relation med och brottet uppges ha utförts inomhus.

Det har under naten inrapporterats sex viltolyckor utan personskador. Vidare har kontrollerats ett antal bilister samt personer som inte föranlett vidare tvångsåtgärder.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.