Hoppa till innehåll
Hem » 29 september 07.49, Sammanfattning natt, Örebro län

29 september 07.49, Sammanfattning natt, Örebro län

22.08 Hallsberg. Stöld med mera. Man i fyrtioårsåldern misstänks för olaga intrång, narkotikabrott innehav samt stöld genom inbrott. Mannen misstänks för inbrott på ett företag i Hallsberg.

00.08 Hallsberg. Misshandel. Kvinna i tjugoårsåldern utsatt för misshandel i centrala Hallsberg. Kvinna ska ha fått ett föremål kastat på sig vilket gett upphov till skador. Kvinnan till sjukhus för vård. En person finns misstänkt i ärendet.

00.09 Örebro. Skadegörelse. Larm om brand i soprum på Kungsgatan. På plats påträffas ingen brand men okänd gärningsman har tömt en brandsläckare i utrymmet. Anmälan skadegörelse.

00.45 Örebro. Misshandel. Flertal personer inblandade i bråk på Drottninggatan. En person förd till sjukhus. I nuläget två målsägare i tjugoårsåldern, flertal personer kontrollerade, en avvisad från platsen.

01.14 Örebro. Ofredande/förargelse. Man i artonårsåldern bötfälld för offentlig urinering. Järntorget. Bötebelopp 800 kronor.

Stökig natt i polisområdet med ett flertal suicidärenden, åtta personer hanterade/omhändertagna i fylleriärenden, flertal misshandelfall, ett tjugotal fordons/personkontroller och åtta anmälda viltolyckor.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.