Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2024-09-28 07:36:53 28 september 07.30, Sammanfattning natt, Värmlands län

Uppdaterad 2024-09-28 07:36:53 28 september 07.30, Sammanfattning natt, Värmlands län

Karlstad, rattfylleri
23.06: Bilist kontrolleras med manlig förare i 20-årsåldern. Mannen misstänks efter kontroll och utredningsåtgärder för rattfylleri.

Kristinehamn, narkotikabrott
23.41: Man i 35-årsåldern misstänks för innehav av narkotika efter kontroll i centrala Kristinehamn. Ärendet hanteras enligt SLF, snabbare lagföring.

Säffle, lag om omhändertagande av berusad person samt narkotikabrott
23.49: Man i 20-årsåldern omhändertas enligt LOB på grund av allt för hög påverkansgrad. Mannen misstänks även att vara påverkad av narkotika varför provtagning genomförs, analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Säffle, narkotikabrott
00.13: Man i 20-årsåldern misstänks för att vara påverkad av narkotika i en kontroll som genomförs i centrala Säffle. Beslut om provtagning fattas och analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Karlstad, misshandel
00.31: En man i 40-årsåldern misstänks för att ha misshandlat en man i 35-årsåldern på en krog i centrala Karlstad. Eventuellt skadeläge på målsäganden är okänt. Det har inte genomförts några vidare frihetsberövande.

Karlstad, misshandel
00.49: Tjugoårig man misstänks för misshandel på en krog i centrala Karlstad. Målsäganden har i vart fall en kraftig rodnad efter misshandeln. Det saknas vidare uppgifter om målsäganden.

Karlstad, misshandel samt våldsamt motstånd
01.16: Ordningsvakt griper man i 30-årsåldern i anslutning till en krog i centrala Karlstad efter att denne misshandlat en annan person. I samband med gripande sätter sig misstänkt till motvärn. Misstänkt omhändertas enligt LOB, lag om omhändertagande av berusad person. Det saknas uppgifter om målsäganden till misshandeln och eventuellt skadeläge på denne.

Under natten har det hanterats flera ärende med psykisk ohälsa. I övrigt har patruller ägnat sig åt ordningshållning och trygghetsskapande åtgärder. Det har även kontrollerats ett stort antal personer samt fordon i hela polisområdet.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.