Hoppa till innehåll
Hem » 22 september 07.12, Sammanfattning natt, Värmlands län

22 september 07.12, Sammanfattning natt, Värmlands län

Stöld i butik, Kristinehamn
22.08. En man i 40-årsåldern misstänkt för ringa stöld efter att ha plockat på sig varor för 500 kronor inne på en livsmedelsbutik. Hanteras enligt SLF, Snabbare lagföring.

Skadegörelse, Karlstad
22.11. Allmänhet uppmärksammar att en man i 60-årsåldern håller på och förstör en dörr på Våxnäs. Patrull anträffar mannen och omhändertar honom enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusad person. Han är även misstänkt för skadegörelse.

Rattfylleri, Forshaga
23.57. En man i 50-årsåldern blir misstänkt för grovt rattfylleri samt smitning från trafikolycksplats. Detta efter att ha kört in i en stolpe i centrum. Mannen fick följa med patrullen för vidare provtagningar.

Offentlig urinering, Karlstad
00.04. En man i 40-årsåldern urinerar mitt bland allmänhet i Tingvallastaden. Han vägrar acceptera böter på plats från patrullen som upprättar en anmälan om offentlig urinering.

Olovlig körning, Årjäng
01.02. En pojke i tonåren stoppas i området Västtomten och blir rapporterad för olovlig körning då han inte har behörighet att framföra det aktuella fordonet.

Misshandel, Karlstad
01.52. En man i 40-årsåldern blir misstänkt för ringa misshandel efter att ha misshandlat en flicka i övre tonåren vid en restaurang i centrum.

Rattfylleri, Årjäng
02.41. En man i 20-årsåldern stoppas och kontrolleras på länsväg 627 i Karlanda. Han blåser positivt i sållningsinstrumentet och får följa med patrullen för vidare provtagningar.

Bråk, Årjäng
03.22. Ett bråk uppstår mellan flera individer i området Backa. Patrull beordras ut för att sära på parterna och medla i ärendet. Det slutar med flera anmälningar och motanmälningar om misshandel. Misstänkta är en man i 20-årsåldern, en man i 25-årsåldern samt en man i 30-årsåldern. Målsägande är samma män inklusive en man i 20-årsåldern samt en kvinna i 35-årsåldern.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.