Hoppa till innehåll
Hem » 21 september 07.45, Sammanfattning natt, Västerbottens län

21 september 07.45, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Under natten har en person i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

Under den gångna natten har polisen i Umeå gripit en man i 40-årsåldern som misstänks ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. Han misstänks också för barnfridsbrott. Efter förhör har åklagare beslutat att anhålla honom. 

00:38 Våldsamt motstånd, Umeå
Polisen beordras till ett krog i Umeå där en man har envarsgripits misstänkt för våldsamt motstånd. Polisen häver gripandet och den misstänkte får gå hem. Anmälan om våldsamt motstånd upprättas. 

00:45 Narkotikabrott, Skellefteå
Polisen beordras till en krog i Skellefteå där en man har envarsgripits misstänkt för narkotikabrott genom innehav. Mannen grips då han är utländsk medborgare, men släpps senare. Misstanken gäller ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav. Ärendet hanteras enligt arbetssättet snabbare lagföring. 

02:12 Misshandel, Umeå
Polisen kontaktas efter att väktare ska ha avbrutit en misshandel på eller vid en krog i centrum. Det är oklart vad som har inträffat, men enligt den information som finns i nuläget är en man misstänkt för att ha misshandlat en annan. Det finns ingen information om eventuella personskador. Anmälan om misshandel upprättas. 

04:02 Förargelse, Skellefteå
Polisen kontaktas gällande en bilist som spelar hög musik i centrum. Polisen åker dit och påträffar aktuell bil. Föraren får en ordningsbot för att ha spelat hög och störande musik.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.