Hoppa till innehåll
Hem » 11 juli 07.07, Sammanfattning natt, Värmlands län

11 juli 07.07, Sammanfattning natt, Värmlands län

Arbetsplatsolycka, Hagfors
22.42. En anmälan om arbetsplatsolycka har upprättats efter att en anställd på en industri fått ett föremål på sin fot, som svullnat upp. Även axeln ska ha tagit skada i samband med olyckan. Det finns inga uppgifter på om mannen behövt uppsöka sjukvård i samband med händelsen.

Rattfylleri, Hammarö
00.07. En man i 35-årsåldern stoppas och kontrolleras på länsväg 557 och uppvisar tecken på narkotikapåverkan, varvid han får följa med patrullen för vidare provtagningar. Han är misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt olovlig körning då han inte hade behörighet att framföra fordonet.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.