Hoppa till innehåll
Hem » 10 juli 13.15, Trafikolycka, personskada, Norrtälje

10 juli 13.15, Trafikolycka, personskada, Norrtälje

En person har avlidit efter en trafikolycka utanför Hallstavik.

På riksväg 76 körde en motorcyklist in i en bil. Motorcyklisten fördes med ambulanshelikopter till sjukhus. Personen har avlidit och det rör sig om en man i 70-årsåldern och anhöriga är underrättade. En anmälan om vårdslöshet i trafik har upprättats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.