Hoppa till innehåll
Hem » 09 juli 17.58, Trafikolycka, personskada, Sundbyberg

09 juli 17.58, Trafikolycka, personskada, Sundbyberg

Elsparkcykel och bil inblandad i trafikolycka i Duvbo.

På Karlavägen/ Oskarsvägen har en trafikolycka inträffat med en elsparkcykel och en bil. Elsparkcyklisten som vållade olyckan förs med ambulans till sjukhus med anledning av nacksmärtor. En anmälan om ej ha iakttagit väjningsplikt kommer att skrivas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.