Hoppa till innehåll
Hem » 07 juli 19.53, Mord/dråp, försök, Stockholm

07 juli 19.53, Mord/dråp, försök, Stockholm

Skottlossning i Bagarmossen.

Flera smällar hörs kring Byälvsvägen i Bagarmossen och polis larmas. På plats konstateras att det skett en skottlossning, men vare sig någon misstänkt gärningsman eller någon målsägare anträffas. Polisen hör ett flertal vittnen och bedömer att skotten riktats mot en person. Händelsen rubriceras därför som försök till mord och grovt vapenbrott. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.