Hoppa till innehåll
Hem » 30 juni 07.45, Sammanfattning natt, Dalarnas län

30 juni 07.45, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Hedemora, narkotikabrott
23.25: En man i 25-årsåldern misstänkt för narkotikabrott innehav efter kontroll. Anmälan upprättad.

Borlänge centrum, sexuellt ofredande
23.27: En pojke misstänks för sexuellt ofredande i offentlig miljö gentemot en minderårig flicka.

Rättvik, misshandel
00.34: Flera samtal inkommer till polisens ledningscentral. Flera personer bråkar med varandra i anslutning till en bensinstation i Rättvik. Polispatruller beordras till platsen. En man i 20-årsåldern blir uppsatt som målsäganden i en anmälan misshandel, misstänkta personer ska vara flera till antalet men de är under natten fortsatt okända.

Säter, tillgrepp av fortskaffningsmedel
00.29: Ett tillgripet fordon vägrar stanna för polispatrull som genomför stoppförsök. Ett förföljande påbörjas som varar i ett 15-tal minuter innan det blir stop. Under förföljandet har fordonet skadat ena bakdäcket varför fordonet tvingades stanna. I fordonet grips två män i 30-årsåldern samt en kvinna i 35-årsåldern. Samtliga blev under natten anhållna av åklagare.

Rättvik, misshandel
02.32: Polispatrull tar upp en anmälan där en misstänkt man i 20-årsåldern misshandlat en annan man i samma åldersspann. Skadeläge på målsäganden okänt.

Under natten har det hanterats ärende med psykisk ohälsa. I övrigt har patruller ägnat sig åt ordningshållning och trygghetsskapande åtgärder. Det har även kontrollerats ett stort antal personer samt fordon i hela polisområdet.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.