Hoppa till innehåll
Hem » 19 juni 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

19 juni 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

KL 22.11 Rattfylleri, Kungälv
En allmänhet ringer in till polisen om att en bil kör svajigt samt vinglar på vägbanan. Polis åker mot platsen och kan lokalisera samt stoppa bilen. Föraren visar tecken av att vara narkotikapåverkad. Anmälan om rattfylleri skrivs.

Kl. 23.51 Skadegörelse, Göteborg
Larmbolag ringer in till polisen efter att de upptäckt en skadegörelse på en skola i Skälltorp, Göteborg. När väktare kom till platsen såg de att ljuset var tänt samt att några fönster var sönderslagna på skolan. Polisen upprättar anmälan om skadegörelse samt olaga intrång.

Kl. 0051 Stöld, Göteborg
Väktare får in larm om ett pågående inbrott. När väktaren kommer fram ser hen att det är personer i byggnaden. Väktaren konfronterar personerna som inte är behöriga att vara på plats. Polisen skriver anmälan om olaga intrång och de fyra personerna som var på plats är misstänkta för brottet.

Kl. 04.13 Stöld, Göteborg
Polisen får in samtal om att en anmälare sett två personer göra inbrott i en fastighet. Anmälaren ser att personerna bär något med sig samt kan ge polisen bra signalement. När polis kommer till platsen kan de lokalisera personerna med hjälp av väktare. Anmälan skrivs på stöld genom inbrott och de två personerna som befann sig på platsen är misstänkta för brottet.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.