Hoppa till innehåll
Hem » 11 juni 12.07, Trafikolycka, Halmstad

11 juni 12.07, Trafikolycka, Halmstad

På Laholmsvägen kör en lastbil på en kvinna i 25-årsåldern som färdas på en elscooter.

Enligt initiala uppgifter från SOS Alarm var lastbilens hastighet låg vid olyckstillfället. Kvinnan har förts till sjukhus, oklart skadeläge. Händelsen kommer att utredas som vårdslöshet i trafik alternativt som underlåtenhet att iaktta väjningsplikt. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.