Hoppa till innehåll
Hem » 11 juni 07.25, Sammanfattning natt, Örebro län

11 juni 07.25, Sammanfattning natt, Örebro län

Askersund, grovt rattfylleri och olovlig körning
00.55: En kvinna i 55-årsåldern misstänks efter en trafikolycka för flertalet brott. Kvinnan uppträder påverkat men lämnar ett negativt utandningsprov, därav misstanke om påverkan av narkotika. Kvinnan saknar även körkort. Efter utredningsåtgärder omhändertas kvinnan enligt LOB, lag omhändertagande av berusad person.

Karlskoga, stöld
02.42: Ett företag/ företagsfordon blir utsatt för en stöld, i fordonet förvarades flertalet handverktyg som stulits. En brottsplatsundersökning kommer genomföras. Inga personer är uppsatta som misstänkta i den anmälan om stöld som polispatrullen upprättat.

I övrigt har inga grövre brott har kommit till polisens kännedom under natten. Ärende har varit av rutinkaraktär med kontroll av personer samt fordon. Det har även inträffat flertalet viltolyckor.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.