Hoppa till innehåll
Hem » 09 juni 02.24, Brand, Göteborg

09 juni 02.24, Brand, Göteborg

Larm inkom från SOS i natt om en brand i en lägenhet vid Gånglåten i Västra Frölunda.

Grannar har känt röklukt från en lägenhet. Räddningstjänsten tar sig in i lägenheten som är rökfylld. I lägenheten hittar de en man som körs till sjukhus med ambulans. Mannens liv gick inte att rädda. Anhöriga till lägenhetsinnehavaren är underrättade. Anmälan är upprättad avseende allmänfarlig vårdslöshet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.