Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2024-06-04 08:05:05 04 juni 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Uppdaterad 2024-06-04 08:05:05 04 juni 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22.38 Lysekil, trafikolycka
Vid Stengatan är det en kille i 16-årsåldern som blir påkörd av en bilist. Denne körde över fötterna på killen. Fötterna svullnade upp och han togs omhand av ambulanspersonal. Bilföraren misstänks för grov olovlig körning och vållande till kroppsskada.

00.27 Göteborg, brand
Vid Blidvädersgatan börjar det brinna i en lägenhet av okänd anledning. Två personer körs till sjukhus med rökskador. Räddningstjänsten släcker branden och polisen kommer att utreda branden och skriver en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet samt vållande till kroppsskada. Lägenheten spärras av i avvaktan på teknisk undersökning.

01.27 Härryda, trafikolycka
På Härrydavägen vid Rya är det en mc-förare i 40-årsåldern som kolliderar med en älg. Han körs till sjukhus med en befarad armfraktur. Ingen misstanke om något brott.

02.55 Munkedal, trafikbrott
I närheten av Dingle är det en bilist som kolliderar med en lastbil efter ett förföljande av en polispatrull. Bilisten vägrar att stanna på polismans tecken. Inga personskador. Polisen skriver anmälan gällande grov vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning och försök till våld mot tjänsteman.

06.12 Göteborg, trafikolycka
På Torslandavägen i höljd med go-kartbanan är det en kollision mellan en mc-förare och en bilist. MC-föraren har smärtor i ena foten men är vaken och talbar. MC-föraren körs till sjukhus med en fotfraktur.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.