Hoppa till innehåll
Hem » 01 juni 07.08, Sammanfattning natt, Norrbottens län

01 juni 07.08, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Sedan midnatt har tre personer i länet omhändertagits för fylleri. Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:10 Trafikbrott, Gällivare
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor på Lasarettsgatan i Gällivare. Ordningsbot utfärdas då fordonet har för många passagerare samt för avsaknad av bilbälte under färd.

00:34 Olovlig körning, Luleå
I samband med en trafikkontroll på Skutgatan, Mjölkudden stoppar och kontrollerar polisen en personbil vars förare kört för fort, 103 kilometer i timmen på 70-sträcka. Anmälan om olovlig körning upprättas också då han saknar behörighet att köra. Mannen får sitt körkort omhändertaget.

02:12 Trafikbrott, Piteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på länsväg 508 i centrum. Föraren får en ordningsbot då an fört oljud på allmän plats. 

02:17 Misshandel, Piteå
Polisen tar upp en anmälan om misshandel i anslutning till en krog i centrum. En man ska ha blivit misshandlad av fler än en gärningsperson. Anmälan upprättas.

02:54 Misshandel, Luleå
Polisen uppmärksammas på en skadad man i centrum. En anmälan om misshandel upprättas. Det finns ingen misstänkt i ärendet. 

03:00 Trafikkontroll, Boden
Polisen har haft en trafikkontroll på Sturegatan i Sanden, Boden. Två ordningsböter utfärdades, en gällde hastighet och den andra otillåtet antal passagerare.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.