Hoppa till innehåll
Hem » 25 maj 07.55, Sammanfattning natt, Värmlands län

25 maj 07.55, Sammanfattning natt, Värmlands län

Kristinehamn, sexuellt ofredande
22.03: Ordningsvakt påkallar polispatrulls uppmärksamhet i centrala Kristinehamn. Anledning är att en man i 40-årsåldern enligt ordningsvakten sexuellt ofredat flera kvinnor. Polispatrull griper mannen, gripandet hävs och istället omhändertas mannen enligt LOB, lag omhändertagande av berusad person.

Torsby, grov misshandel
23.00: Vittne iakttar en pågående misshandel i centrala Torsby. Polispatrull som beordras på ärendet träffar efter utredningsåtgärder på målsäganden. Skadeläge är okänt och utredning pågår.

Forshaga, olovlig körning
23.57: Polispatrull stoppar en yngling som framför en lätt motorcykel. Pojken som är i tonåren saknar behörighet att framföra aktuellt fordon. Anmälan olovlig körning upprättas samt att vårdnadshavare kommer till platsen.

Karlstad, narkotikabrott
00.36: Två män misstänks efter kontroll för narkotikabrott eget bruk. Analys får utvisa om misstankar stärkts eller kommer avskrivas som ej brott.

Hagfors, stöld
02.08: Polispatrull blir beordrade till Sörby i Hagfors med anledning av en pågående stöld. Okänd gärningsperson har stulit Diesel från en grävmaskin på plasten. Ingen misstänkt kan frihetsberövas.

Kristinehamn, skadegörelse
02.24: En man i 35-årsåldern krossar en ruta och misstänks således för skadegörelse. Med anledning av den skadebild som uppstår i samband med skadegörelsen tvingas mannen söka sjukvård.

Under natten har det hanterats flera ärende med psykisk ohälsa. I övrigt har patruller ägnat sig åt ordningshållning och trygghetsskapande åtgärder. Det har även kontrollerats ett stort antal personer samt fordon i hela polisområdet.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.