Hoppa till innehåll
Hem » 18 maj 07.29, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

18 maj 07.29, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Sedan midnatt har tre personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dessa misstänks för ringa narkotikabrott. 

00:31 Våld mot tjänsteman, Örnsköldsvik
Polisen beordras till ett uteställe i Örnsköldsvik där en man misstänks för våld mot ordningsvakter. Polisen tar upp anmälan om våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd. Mannen avlägsnas från platsen. 

00:50 Sexuellt ofredande, Sundsvall
Polisen beordras till Stenstan med anledning av ett sexuellt ofredande. En man ska ha blottat sig för förbipasserande. Polisen tar upp en anmälan. 

01:54 Trafikolycka, Ånge
Under natten kontaktas polisen angående en olycka i Ånge. En person ska, av okänd anledning, ha ramlat av ett fordon. Han förs till sjukvård med ambulans, skadeläget är okänt. Polisen ska utreda olycksorsaken, anmälan upprättas. 

02:14 Misshandel, Härnösand
Polisen uppmärksammas gällande bråk mellan två personer i centrum. Anmälan om misshandel upprättas. Det finns ingen mer information om händelsen.

03:29 Brand, Örnsköldsvik
Polisen beordras till Bjästa med anledning av en brand i en papperskorg i anslutning till en fastighet. Branden kan släckas. Brandorsaken är oklar, anmälan om skadegörelse upprättas. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.