Hoppa till innehåll
Hem » 13 maj 07.01, Sammanfattning natt, Norrbottens län

13 maj 07.01, Sammanfattning natt, Norrbottens län

22:11 Olaga intrång, Luleå
Under sen söndagskväll kontaktas polisen gällande olaga intrång i företagslokaler i centrum. En man ska ha gått in i lokalerna och tillgripit gods. Polisen påträffar en man som stämmer in på signalementet. Anmälan upprättas gällande olaga intrång och stöld.

23:27 Trafikbrott, Gällivare
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. En flygande inspektion utförs och ägaren får ett föreläggande om efterkontroll. Ordningsbot utfärdas då körriktningsvisaren inte är anordnad på föreskrivet sätt.

Övrigt: Under natten och morgonen har två viltolyckor/renpåkörningar inrapporterats till polisen. De inträffade på E10 Björkberget, Hakkas, Gällivare kommun samt vid Mohems caping i Piteå kommun. Inga personskador har rapporterats. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.