Hoppa till innehåll
Hem » 13 maj 03.49, Stöld, Uppsala

13 maj 03.49, Stöld, Uppsala

Cykel stals med hjälp av vinkelslip

En inringare i Eriksberg kontaktade polisen på måndagsmorgonen sedan han vaknat till ljudet av en vinkelslip. Därefter kunde inringaren konstatera att någon stulit hans frus cykel som stod parkerad utanför. Flera patruller har sökt efter gärningspersonen, men ingen har påträffats. En polisanmälan kommer att upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Uppsala län.