Hoppa till innehåll
Hem » 12 maj 07.48, Sammanfattning natt, Södermanlands län

12 maj 07.48, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 80-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

05:29 SOS-larm om brand på en golfklubb i Gnesta. Enligt larmet ska stora delar av byggnaden stå i lågor. När polis anlänt till platsen visade det sig att byggnaden är helt övertänd. Det råder stor spridningsrisk och polis assisterar räddningstjänsten. Det finns i nuläget inget rättsläge. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om rattfylleri, psykisk ohälsa, fylleri, trafikkontroller, viltolyckor med hjort och rådjur, trafikbrott samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland