Hoppa till innehåll
Hem » 19 april 07.49, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

19 april 07.49, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Under natten har två viltolyckor utan personskada rapporterats till polisen. De inträffade i Sidjsö, Sundsvall samt på Norra Alnö, Sundsvall. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

22:49 Grovt vapenbrott, Sundsvall
Under sen kväll får polisen samtal om smällar i centrala Sundsvall. Polisen åker till platsen och kan konstatera att det ska ha skjutits på en port och att rutan är trasig. 

I anslutning till platsen griper polisen en man och en kvinna i 35-40-årsåldern. De har koppling till aktuell fastighet. Efter förhör har personerna anhållits. Misstanken gäller grovt vapenbrott och skadegörelse.

Polisens bedömning i nuläget är att det rör sig om en isolerad händelse. Ingen person har kommit till skada. 

02:21 Stöld, Sundsvall
Polisen kontaktas gällande att okänd gärningsperson/personer ska ha tagit sig in på ett företagsområde utanför Sundsvall. Polisen har varit på plats och där kan konstateras att ett arbetsfordon ska ha tillgripits. Anmälan upprättas gällande grov stöld. Det finns i nuläget ingen misstänkt i ärendet. 

03:08 Olaga intrång, Sundsvall
Polisen beordras till en restaurang i centrum med anledning av ett misstänkt pågående inbrott. Polisen påträffar senare en man som stämmer in på signalementet av den man som ska ha varit in i lokalerna. Det finns ingen uppgift om att något tillgripits. Anmälan upprättas gällande olaga intrång.

05:55 Trafikkontroll, Härnösand
Polisen har haft en trafikkontroll på E4 Granudden. 29 förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.