Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2024-04-02 20:33:01 02 april 17.49, Trafikhinder, Mariestad

Uppdaterad 2024-04-02 20:33:01 02 april 17.49, Trafikhinder, Mariestad

Polisen har varit i kontakt med Trafikverket som bekräftar att det är långa köer, framförallt mellan Lyrestad och Hova, orsakade av besvärligt väglag. Ett antal lastbilar och personbilar uppges ha kört fast. Enligt uppgift från allmänhet som ringt in till polisen, har trafikanter även börjat köra mot färdriktningen på vägen. Efter önskemål från Trafikverket har en patrull åkt till platsen för att ge en lägesbild och hjälpa till med trafikdirigering. 

Uppdatering, klockan 20:27: Vid avfart Haggården, där polis är på plats, står två lastbilar stilla. Trafiken släpps växelvis förbi platsen, och på E20 har trafiken börjat rulla sakta i både norr- och södergående färdriktning. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.