Hoppa till innehåll
Hem » 02 april 20.32, Trafikhinder, Örebro län

02 april 20.32, Trafikhinder, Örebro län

Polisen får in rapporter om mycket stor trafikpåverkan på många håll i länet, framför allt längs riksväg 50, södergående riktning.

Även längs E20 finns stor påverkan. Vi vill med hänsyn till trafiksäkerheten inte rekommendera annan väg utan uppmanar alla från att avstå att ge sig ut på vägarna söderut i nuläget. Vi har ett antal trafikolyckor, dessbättre utan personskador men desto fler fastkörda fordon, företrädesvis tung trafik som fastnat. Därmed stoppas all trafik upp. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.