Hoppa till innehåll
Hem » 25 februari 08.17, Sammanfattning natt, Dalarnas län

25 februari 08.17, Sammanfattning natt, Dalarnas län

00.36 Borlänge. Trafikbrott. Pojke under arton år misstänks för olovlig körning. Pojken misstänks för att ha framfört manipulerat fordon utan behörighet för detta. Orosanmälan till sociala myndigheter samt kontakt med vårdnadshavare.

00.50 Hedemora. Bråk. Polisen omhändertar och avvisar en man i trettioårsåldern efter att denna varit inblandad i ett bråk.

02.34 Falun. Rattfylleri. Kvinna i tjugoårsåldern misstänkt för grovt rattfylleri efter att ha kört in i staket i norra delarna av Falu samhälle. Blåst positivt och omhändertagen för kroppsbesiktning.

03.09 Älvdalen. Rattfylleri. Man i trettiofemårsåldern misstänks för grov olovlig körning efter att ha kört på ett flertal parkerade fordon och därefter kört i diket. Mannen kroppsbesiktigad. Körningen skedde i Idre.

05.10 Hedemora. Trafikbrott. Pojke i femtonårsåldern misstänkt för olovlig körning efter att ha kört fordon registrerat som a-traktor i uppmätt hastighet 100 km/h. Fordonet taget i beslag, orosanmälan skriven till sociala myndigheter samt kontakt med vårdnadshavare.

06.01 Borlänge. Trafikolycka. Personbil kört genom räcke på E16. Tre personer inblandade. Skadeläge oklart.

I övrigt småbråk, ofredandebrott, trafikbrott samt rutin- och trafikkontroller. Åtta personer hanterade i fyllerirelaterade ärenden.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.