Hoppa till innehåll

Uppdaterad 2024-02-12 20:10:58 12 februari 19.33, Försvunnen person, Halmstad

En man som är hemmahörande på Änggårdsgatan i Vallås sökts som försvunnen. Mannen ska ha lämnat sin bostad strax efter kl 15.00 på eftermiddagen för att ta en promenad. Han har sedan inte återkommit till bostaden. 

Den man som polisen söker:

Roland Börjesson, född -47
Roland uppges var vinterklädd i svarta kläder och svart keps, han bär glasögon, 190 cm lång och ser ung ut för sin ålder. Roland är van att vara ute på promenad och har god fysik. Han har dock svårt att orientera sig själv p.g.a. en sjukdomsbild. I händelse att man träffar på Roland så kan han själv förneka att han inte hittar sin bostad p.g.a. av den sjukdomsbild som han har. Polisen har genomfört sökåtgärder i närområdet, kontaktat sjukvård mm utan att Roland återfunnits. 

Polisen fick vetskap om försvinnandet vid ca kl 17.20.

Med anledning av väderlek och mörker så ber polisen nu allmänheten om hjälp att hitta Roland. Har du/ni gjort några iakttagelser av en man som kan vara Roland, ring 114 14.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.