Hoppa till innehåll

12 februari 07.56, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 40-tal ärenden som rör Östergötlands län. 

06:52 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Grönedegatan i Kinda med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska två personbilar ha krockat och vägen ska vara blockerad. Polis finns på plats sedan 07:35 och bärgare har beställts. *Texten uppdateras.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolycka med vildsvin, psykisk ohälsa samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.