Hoppa till innehåll
Hem » 11 februari 05.30, Sammanfattning natt, Västmanlands län

11 februari 05.30, Sammanfattning natt, Västmanlands län

Stora Torget, Västerås, Brandlarm, Kl 00:14
Kl 00:14 inkom uppgifter om att brandlarmet på en nattklubb samt på en restaurang vid Stora Torget i Västerås utlöst. Gästerna på de båda ställen fick lämna lokalerna i väntan på att Räddningstjänst kontrollerade vad som utlöst larmen. Efter cirka 20minuter fick gästerna återvända. I nuläget oklart vad som utlöst larmen.

Samtal om smällar, Norra Gryta Västerås Kl 00:23
Samtal inkom till polisen om att man har hört smällar i området kring Önsta Gryta/Norra Gryta i Västerås. Efter kontroll av området kunde man hitta krutrester från smällare i en gångtunnel. Inga personer fanns kvar på platsen.

Förutom dessa ärendena har patruller jobbat trygghetsskapande genom hög synlighet i de centrala delarna av tätorterna i polisområdet.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Västmanlands län.