Hoppa till innehåll
Hem » 10 februari 07.45, Sammanfattning natt, Örebro län

10 februari 07.45, Sammanfattning natt, Örebro län

Örebro, ofredande
22.36: En kvinna i 45-årsåldern misstänks för ofredande av en man i 65-årsåldern. Kvinnan söker en kontakt med mannen som inte är önskvärd, detta genom att kasta sten på målsägandens fönster. Liknande beteende har inträffat flera gånger tidigare.

Kopparberg, narkotikabrott
00.07: En yngling under 18-år misstänks för att vara påverkad av narkotika. Ynglingen medtas för provtagning, analys får utvisa om misstänkt haft någon olaglig substans i kroppen. Misstänkt överlämnad till vårdnadshavare.

Örebro, olovlig körning
02.31: Förare av en bil, en man i 20-årsåldern kontrolleras i centrala Örebro. Vid kontrollen framkommer att mannen saknar behörighet att framföra körkortspliktigt fordon. Mannen misstänks för olovlig körning.

Rv 51/ LV 683 Marieberg, rattfylleri
03.28: I samband med en olycka misstänks rattfylleri, i fordon har färdats två personer, en man och en kvinna. En av de inblandade är under tjugo år och de andra under arton år. Ingen av personerna uppger att de varit förare. Båda personer får underkasta sig provtagning och initialt misstänks även båda för rattfylleri, flera utredningsåtgärder är vidtagna. Förundersökning får utvisa vem som i slutändan varit förare.

Natten var varit kall och lugn i polisområde Örebro. Patruller har dock genomfört ett större antal person samt fordonskontroller. Det har även hanterats flera ärende med psykisk ohälsa.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.