Hoppa till innehåll
Hem » 07 februari 18.32, Trafikolycka, Huddinge

07 februari 18.32, Trafikolycka, Huddinge

En lyftkran har kört in i ett garage i Trångsund.

Samtal inkommer från SOS till polisen där en person säger att en kranbil kört in i dennes garage i Sjöängen i Trångsund. När polis kommer till platsen visar det sig det är en stor lyftkran som kört in i garaget. Det finns i nuläget inga uppgifter om några personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.