Hoppa till innehåll
Hem » 07 februari 07.35, Sammanfattning natt, Örebro län

07 februari 07.35, Sammanfattning natt, Örebro län

Örebro

01.26: Polisen kallas till Lundby med anledning av att en anmälare noterat hur en person varit inne på deras inglasade uteplats. En patrull kan påträffa en man i området som stämmer in på signalementet och han misstänks för att ha varit inne på ytterligare en altan samt i ett garage i området. Mannen som är i 35-årsåldern blir misstänkt för stöld genom inbrott samt hemfridsbrott.

Under natten har patrullerna genomfört flera person- och fordonskontroller samt åkt ut på ärenden som inte lett till någon brottsanmälan. Det har också hanterats samtal om psykisk ohälsa samt inträffat tre viltolyckor.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Örebro län.