Hoppa till innehåll
Hem » 06 februari 18.26, Trafikolycka, Vara

06 februari 18.26, Trafikolycka, Vara

Enligt SOS så har en lastbil med släp och en personbil kolliderat på E20 vid vägkrogen Prästkragen. Personbilen uppges ha kört in i lastbilen. Personbilen har omfattande skador och föraren har inte kunna ta sig ut. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. Det uppges vara snöstorm och halt på olycksplatsen.

Två förare har avförts från platsen före det att polis anlände, oklart skadeläge men troligen lindrigt skadade. Ytterligare en personbil har varit involverad i kollisionen.De båda avförda föraren kom båda från personbilarna. Ännu oklart vem som är vållande och om det finns brottsmisstankar. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.