Hoppa till innehåll
Hem » 05 februari 18.53, Knivlagen, Vänersborg

05 februari 18.53, Knivlagen, Vänersborg

Grovt brott mot knivlagen, Torpa

En privatperson ringde till polisen med anledning av att en påverkad person gick runt med en kniv i en offentlig miljö. Efter vissa utredningsåtgärder lyckades polisen få fram vilken person det kunde röra sig om. Utanför personens hemadress kunde polisen lokalisera och kontrollera personen, en man i 60-årsåldern. Mannen misstänks för grovt brott mot knivlagen. Han omhändertogs även för berusning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.