Hoppa till innehåll
Hem » 04 februari 07.57, Sammanfattning natt, Östergötlands län

04 februari 07.57, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 140-tal ärenden som rör Östergötlands län. 

22:33 Polis larmades till en bensinstation i Ödeshög med anledning av bråk inomhus. En kund i butiken ska ha slagit till en anställd och därefter fortsatt bråka med andra kunder ute bland bensinpumparna. När polis anlänt till platsen blev den misstänkte, en man i 25-årsåldern, först omhändertagen enligt lagen om berusade personer och därefter gripen misstänkt för misshandel. Polis har pratat med målsägande samt vittnen och det fanns inget ambulansbehov.  

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, viltolyckor med rådjur och dovhjort, psykisk ohälsa, trafikkontroller, trafikbrott samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.