Hoppa till innehåll
Hem » 03 februari 00.54, Kontroll person/fordon, Nynäshamn

03 februari 00.54, Kontroll person/fordon, Nynäshamn

En polispatrull larmade efter att en fordonsförare hade försökt köra på två poliser och sedan försökt undkomma från platsen. Patrullen skulle vid stunden kontrollera föraren som även tidigare försökt undkomma polis.

Polis använde pepparsprej för att få föraren att stanna, vilket inte lyckades varpå en av poliserna avlossade sitt tjänstevapen mot däcket på den flyende bilen. Efter ett kortare förföljande körde den flyende bilen i diket och föraren greps. Föraren som är en man i 25-årsåldern misstänkts för bland annat grovt våld mot tjänsteman, drograttfylleri narkotikabrott och grov olovlig körning. Bilen som var stulen kommer att tas i beslag för en teknisk undersökning.

Ingen av poliserna skadades i samband med att mannen försökte köra på dem.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Senaste blåljusen i Stockholm.