Hoppa till innehåll
Hem » 02 februari 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

02 februari 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

00.30 Göteborg, rån
Vid korsningen Andra Långgatan – Nordhemsgatan är det en man som blir slagen och avtvingad sin mobiltelefon av fem personer. Mannen tar sig hem och ringer polisen. Mannen var inte i behov av sjukhusvård. Ingen gripen.

04.58 Bengtsfors, brand
Polis och räddningstjänst larmas till ett hus i Majbergsdal med anledning av att det brinner i huset. Ingen misstanke om brott och räddningstjänsten låter huset brinna ner till grunden under kontrollerade former. Ingen personskada. 

05.45 Göteborg, olaga hot
Vid Hjällbogärdet griper polisen en man med kniv som hotat lägenhetsinnehavaren i lägenheten. Lägenhetsinnehavaren sprang ut från lägenheten och ringde polisen som grep mannen i lägenheten. Inga personskador. Polisen skriver en anmälan gällande olaga hot.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.