Hoppa till innehåll
Hem » 01 februari 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

01 februari 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Kl 21.56 Göteborg, grov misshandel
Polis och ambulans larmas till Kallebäck vid Separatorgatan uppges några personer med skador befinna sig, de ringer själva till polisen. Det handlar om två män, en med huvudskador och en men en möjlig knivskada i en arm. Ingen av dem har dock livshotande skador. Den man som har huvudskador har troligen blivit slagen med någon typ av tillhygge. 
De båda männen anträffas och förs till sjukhus för vård. Det är oklart var/hur och var de båda blivit misshandlade. De lämnar olika uppgifter kring hur händelsen gått till. Polis söker med hund i närområdet men det ger inget resultat. Anmälan upprättas med rubricering grov misshandel.

Kl 02.07 Vara, stöld av GPS-utrustning
En polispatrull bestämmer sig för att kontrollera en personbil på länsväg 2529 i Emtunga. Två män i bilen. En man kan polisen gripa direkt och springer försvinner från platsen, när polisen ska kontrollera bilen. Bilen är utlandsregistrerad och de man som grips är inte svensk medborgare. Hundpatrull tillkallas för att eftersöka den som avvek från platsen.
När polisen kontrollerar bilen finner man norska registreringsskyltar samt en hel del GPS-utrustning, troligen från lantbruksmaskiner. Sökandet efter den man som avvek fortsätter. Bilen tagen i beslag. 

Kl 05.50 Trollhättan, mordbrand
Polis och räddningstjänst larmas till en brand i ett flerfamiljshus på Stallgatan. Räddningstjänsten har gått in och släckt och polisen bistår vid arbetet. Då man inte vet vad som hänt och hur banden startat så inleder polisen förundersökning med rubricering mordbrand. Platsen spärras av.  Ännu oklart då det gäller personskador.   
 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.