Hoppa till innehåll
Hem » 13 januari 07.45, Sammanfattning natt, Dalarnas län

13 januari 07.45, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Malung-Sälen

02.23: En patrull kallas till Lindvallen med anledning av att en man i 30-årsåldern ska ha tafsat på en person i övre tonåren. Mannen blir misstänkt för sexuellt ofredande.

Hedemora

00.55: I centrala Hedemora kontrolleras en man i 20-årsåldern som blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

04.12: Två personer har setts via en kamera hur de tagit sig in på ett inhägnat område. Ingen person kan anträffas när patrull anländer men det skrivs en anmälan om olaga intrång.

Falun

04.21: Via en övervakningskamera upptäcks det hur en kvinna tagit sig in på ett inhägnat område på Ingarvet. En väktare kan lokalisera kvinnan och en patrull kommer till platsen. Kvinnan som är i 35-årsåldern blir misstänkt för olaga intrång samt försök till stöld.

Under natten har det även hanterats flera samtal om viltolyckor, psykisk ohälsa och ärenden där patruller åkt ut på uppdrag som inte lett till någon anmälan. Man har även genomfört ett flertal person och fordonskontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.