Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2024-01-02 22:03:43 02 januari 21.17, Detonation, Mölndal

Uppdaterad 2024-01-02 22:03:43 02 januari 21.17, Detonation, Mölndal

Polis och räddningstjänst larmas till Knarrhögsgatan där det enligt flera samtal till polisen ska ha inträffat någon typ av detonation/explosion. Oklart om någon person ska vara skadad. Enligt vittnesuppgifter ska det ryka från en port. Det uppges även att ett flertal personer ska lämnat den aktuella adressen/fastigheten. Vissa avspärrningar kommer troligen att genomföras på platsen, bl a av Göteborgsvägen. 

Räddningstjänsten genomför en kontroll av samtliga lägenheter i den aktuell fastigheten. Polisen har inlett en förundersökning med rubricering grov allmänfarlig ödeläggelse. Samtidigt genomförs kontroller av fordon och personer i närområdet. 

Det har bekräftats att en explosion har ägt rum i den aktuella fastigheten. Denna ska ha varit kraftig och har troligen påverkat huset så mycket att det kan finnas en rasrisk och påverkan på hisschaktet, allt enligt räddningstjänsten. Trafik som kan påverka närområdet kring fastigheten stängs av. Fortfarande inga uppgifter om personskador. NBS (Nationella bombskyddet) har larmats till platsen. Ett flertal fordon som varit parkerade utanför fastigheten har skadats.  

Händelsen uppdateras så fort ny information tillkommer.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.