Hoppa till innehåll
Hem » 28 december 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

28 december 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

01:04, Göteborg, inbrott i bostad
En person tog sig via ett fönster in i en bostad på Fregattgatan i Göteborg, vilket startade ett inbrottslarm. Personen som bodde i bostaden var vid tillfället bortrest. Det är i dagsläget oklart om och i så fall vad som tillgreps. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, och ingen har i nuläget gripits.

03:40, Göteborg, rån
En man kom in en butik på en bensinstation i Majorna och uppgav för personalen att han blivit rånad. Polis larmades till platsen. Mannen uppgav för polisen att det var flera gärningspersoner som under hot tilltvingat sig hans plånbok. Mannen fick inga skador till följd av händelsen, och ingen har gripits i nuläget.

03:44, Svenljunga, brott mot knivlagen
En polispatrull kontrollerade två individer som strök omkring i Svenljunga centrum. Vid kontrollen visade det sig att den ena personen, en pojke i 15-årsåldern, hade en kniv bland sina tillhörigheter. Han rapporterades för brott mot knivlagen.

04:24, Göteborg, brand i personbil
En personbil brann under tidig morgon i Kviberg. Polis skrev en polisanmälan gällande skadegörelse genom brand då branden misstänktes vara anlagd. Ingen person har gripits i nuläget.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.