Hoppa till innehåll
Hem » 24 december 13.31, Trafikolycka, Lilla edet

24 december 13.31, Trafikolycka, Lilla edet

Enligt SOS så handlar det om flera fordon, oklart hur många. Inga kända personskador. Räddningstjänst och polis larmas till platsen.  

Polis på plats. E45 norrgående avstängd, långa köer. Enligt polis på plats möjligen upp mot tio fordon som är inblandade. Det kan röra sig om flera olika händelser/olyckor. Ännu oklart om det finns personskador. Trafiken kommer att behövas ledas om förbi olycksplatsen. Troligen vid Lödösemotet. TMA-bil skickad till platsen.   

Kl 14.30: Vad/vem som orsakat olyckan/olyckorna är ännu inte känt. Ytterligare polispatrull tillkallas. För närvarande har fem fordon inrapporterats vara involverade. Möjligen har har en förare avvikit från olycksplatsen. 

KL 15.00: Ingen ny information från olycksplatsen. 

Kl 15.10: Polisen uppskattar att det för närvarande är ca en mil lång kö p.g.a. olyckan, kön börjar strax söder om Göta. Det har avförts flera personer till sjukhus, antal och skadeläge är oklart. Det handlar fortfarande om flera olyckor som ska totalt involvera ca tio fordon. Polisen uppger att man för närvarande sysslar med trafikdirigering på platsen för om möjligt undvika fler trafikolyckor, det uppges vara ”glashalt” på platsen.   

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.