Hoppa till innehåll
Hem » 23 december 07.45, Sammanfattning natt, Östergötlands län

23 december 07.45, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 85-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten. Efter gårdagens hektiska trafikläge har natten istället varit förhållandevis stillsam både i trafiken och i samhället. Kom ihåg att närhet under julhelgen inte gäller i trafiken.

Villabrand i Åtvidaberg

03:07 Polis och räddningstjänst larmades till en villabrand i Åtvidaberg. Flera brandvarnare hade larmat. Fyra personer befann sig i huset men kunde ta sig ut dock med vissa svårigheter att andas. Dessa fördes till sjukhus för kontroll.

Villan blev övertänd. Platsen spärrades av för teknisk undersökning och för att göra detta möjligt är en förundersökning öppnad på allmänfarlig vårdslöshet.

Under morgonen genomfördes vittnesförhör med samtliga drabbade.

Trafikolycka riksväg 55

06:04 Polis och räddningstjänst larmades till riksväg 55 Eriksberg, Norrköping. En bilist hade voltat och landat i ett dike med sin bil upp och ner på taket.

Bilföraren var enligt initiala uppgifter lindrigt skadad fysiskt. Polisen skrev en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.