Hoppa till innehåll
Hem » 19 december 16.00, Övrigt, Säffle

19 december 16.00, Övrigt, Säffle

En polispatrull, placerade i LPO Arvika, var ute och patrullerade under natten till i dag, den 19 december.

Utefter E18, i höjd med Knöstadkorset, står det plötsligt en bil inkörd på en bussficka. Klockan visar 03.36 och patrullen reagerar på att alla dörrar och bagageluckan står öppna och bestämmer sig för att kontrollera bilen och eventuella personer.

När patrullen närmar sig fordonet upptäcker den ena kollegan, till sin stora förvåning, att bilen tillhör hans bror.

Patrullen stannar vid den andra bilen och går ut för att kontrollera vad som har hänt. Det visar sig att paret i bilen, varav den ena alltså är polismannens bror, håller på att föda barn.

En ambulans var tillkallad men hade ännu inte kommit fram till platsen och patrullen börjar genast hjälpa den födande kvinnan, då det visar sig att barnets huvud var synligt.

Det tog inte lång tid förrän en liten bebis hade sett dagens, nåja nattens, ljus. Detta i en bil parkerad vid en bussficka utefter E18.

Kvinnan och bebisen fick därefter åka med ambulans till sjukhus och polispatrullen fortsatte sitt nattpass men man kan tänka sig att det var med något skräckblandad förtjusning som de gick över till att jobba med mer rutinaktiga ärenden.

Polisen Niclas, som plötsligt kan titulera sig farbror, finns tillgänglig för media mellan 16.00 till 17.45. Ring polisens presstalesperson för kontaktuppgifter.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.