Hoppa till innehåll
Hem » 16 december 07.23, Sammanfattning natt, Västerbottens län

16 december 07.23, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Sedan midnatt har sex personer i länet omhändertagits för fylleri, en av dessa misstänks för våldsamt motstånd och en annan för ringa narkotikabrott. Vid midnatt har polisen hanterat ett ärende med en man som misstänks för försök till våld mot tjänsteman, det finns i nuläget inga detaljer om vad som ska ha inträffat. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

01:44 Misshandel, Skellefteå
Polisen uppmärksammas på ett bråk på ett uteställe i Skellefteå. Två män ska ha varit inblandade. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan samt en motanmälan gällande misshandel. Det finns inga uppgifter om eventuella personskador. 

02:14 Rattfylleri, Umeå
Polisen kontrollerar en person på Ålidhem i Umeå. Personen, en man, misstänks ha kört bil i berusat tillstånd. Anmälan om rattfylleri upprättas.

03:12 Rattfylleri, Skellefteå
Polisen kontrollerar en förare som ska ha kört in i en lyktstolpe med sin bil. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för vidare provtagning. Förutom rattfylleri misstänks han också för olovlig körning. 

Övrigt: Under natten har en viltolycka utan personskador rapporterats till polisen, den inträffade på E4 i Skellefteå centrum.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.