Hoppa till innehåll
Hem » 15 december 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

15 december 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23:47 Olaga hot, relation,  Polisområde Älvsborg
En man hotade sin frun, med att skada både henne och barnen. Polis på plats kunde sära parterna och gripa mannen som är i 45-årsåldern misstänkt för olaga hot.

01:29 Rattfylleri, Göteborg
En man i 55-årsåldern misstänks för rattfylleri vid Hisingsbron. En polispatrull som skulle stoppa mannen och kontrollera honom och hans fordon i en trafikkontroll upptäckte att mannen vände sitt fordon innan han kom fram till kontrollplatsen, mannen försvann istället från platsen och passerade flera rödljus. Polispatrullen som körde efter mannen anträffade kort därpå mannen och hans fordon som kolliderat med ett vägräcke och en lyktstolpe. Mannen misstänkts för rattfylleri. Inget förföljande inleddes. 

04:26 Trafikolycka, Tanum
Polis och Räddningstjänst larmades till E6 Tanum där flera lastbilar kolliderat i Södergående riktning. Fyra personer skadades vara av en kvinna mycket allvarligt. Flera personer har fått klippas ut lastbilarna av Räddningstjänst samtliga är förda med ambulans till sjukhus. Vägen är helt avstängd och räddningsarbetet väntas ta flera timmar. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.