Hoppa till innehåll
Hem » 14 december 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

14 december 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Våld i nära relation under natten

Östra fyrbodal
En man greps för misshandel gentemot sin sambo under natten i östra Fyrbodal. Kvinnan fick vissa skador, dock inga allvarliga.

Göteborg
En kvinna greps under natten i Göteborg misstänkt för misshandel. Detta genom att ha slagit sin man upprepade gånger. Mannen klarade sig utan några allvarliga skador.

Göteborg
En kvinna och en man bråkade fysiskt under natten i Göteborg, vilket ledde till att båda två fick vissa skador, dock inga allvarliga. Två anmälningar om misshandel skrevs där båda parterna både är misstänkta och målsägande. Ingen greps, en av parterna lämnade bostaden på eget bevåg.

Övrigt

00:06, Mölndal, grov skadegörelse
Tre personbilar brann på en parkering på Ålegårdsgatan i Mölndal under natten. Branden misstänks ha varit anlagd. Ingen person har kommit till skada. En polisanmälan upprättades gällande grov skadegörelse. Ingen person har gripits i nuläget.

02:09, Göteborg, rån
En man utsattes för ett personrån på Hjalmar Brantingsplatsen i Göteborg. Mannen blev av med sin mobiltelefon och kontanter, och fick skador på händerna i samband med händelsen. Ingen person har gripits i nuläget. Händelsen rubriceras som rån.

03:39, Göteborg, rån
Två gärningspersoner, en man och en kvinna, tillgrep två paket som förvarades på en cykel tillhörande ett bud/brevbärare. Budet sprang efter gärningspersonerna. En av gärningspersonerna tog då fram en kniv, samtidigt som den andra gärningspersonen försökte slå budet med ett lampliknande föremål. Budet backade undan, och gärningspersonerna flydde från platsen. Ingen person har gripits i nuläget. Händelsen rubriceras som rån. Budet fick inga fysiska skador till följd av händelsen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.