Hoppa till innehåll
Hem » 03 december 08.00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

03 december 08.00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon!
Mellan 22 och 07 har polisens regionledningscentral hanterat 56 ärenden i som rör Jönköpings län. De flesta har varit av rutinkaraktär. Men det har också rört sig om flera mindre trafikolyckor som bedöms vara relaterade till olämpligt beteende i trafiken i form av lek.

23:28 Anderstorp, Gislaved
En bil sladdar in i en järnstolpe. Två personer drabbade. Enligt räddningstjänsten handlar det om ungdomar som lekt i itrafiken. Polispatrull kommer skriver anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott. På samma plats fick en förare av A-traktor böter med anledning av att det var för många personer i fordonet. Ytterligare en olycka skedde i Anderstorp cirka 20 minuter tidigare. Även då en person i 20-årsåldern som tappat kontrollen över fordonet kört in i en sten. 

03:19 Länsväg 951, Flisby, Nässjö

Förbipasserande som anträffat en kvinna i samband med en trafikolycka ringer in till polisens ledningscentral. Kvinnan bedöms vara berusad och blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Kvinnan skadades inte vid olyckan men ska ha glidit av vägen och in i ett staket. Föraren, en kvinna i 50-årsåldern, misstänks för rattfylleri. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.