Hoppa till innehåll
Hem » 02 december 08.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

02 december 08.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23:31, Alingsås, ungdomsfest
En ungdomsfest i Alingsås resulterade i vissa polisiära åtgärder under natten. Bland annat var det en berusad flicka under arton år som lämnade festen i en A-traktor. En ambulans som var på plats blockerade vägen för att avbryta körningen. A-traktorn ska sedan ha kört in i en grannes mur, men flickan ska inte ha fått några personskador. Flickan kom att misstänkas för grovt rattfylleri. Vårdnadshavare underrättades.

På festen, när polisen anlände, var det en pojke under arton år som av polisen uppfattades som narkotikapåverkad. Pojken hotade även en polis. Med anledning av detta upprättades en polisanmälan om hot mot tjänsteman samt narkotikabrott eget bruk. Vårdnadshavare underrättades.

01:26, Göteborg, grov misshandel
Ett bråk uppstod mellan två personer i en villa kommundelen Hagen, Göteborg. Den ena personen, en man i 40-årsåldern, misstänks ha knivskurit den andre personen, en man i 20-årsåldern, i benet. Mannen i 20-årsåldern har även fått vissa skärskador på armarna. Det ska ha befunnit sig flera personer i bostaden vid tillfället för brottet, och berusningsgraden ska bland vissa av personerna ha varit hög.
Den skadade mannen fördes med ambulans till sjukhus med skador som inte är livshotande. Gärningspersonen greps av polis, misstänkt för grov misshandel. Motivbild och relation mellan de två männen är något som kommer att utredas då detta i dagsläget är oklart.

02:27, Göteborg, mordbrand
Polis och räddningstjänst fick larm om en brand i en restaurang under natten på Lövgärdet i Göteborg. Branden misstänks vara anlagd. Ingen person ska ha kommit till skada, och räddningstjänst lyckades släcka branden. Vissa fynd har gjorts på platsen som tagits i beslag. Händelsen utreds som mordbrand. Ingen person har gripits i nuläget.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.