Hoppa till innehåll
Hem » 17 november 19.38, Rattfylleri, Forshaga

17 november 19.38, Rattfylleri, Forshaga

Misstänkt drograttfylleri norr om Deje.

En polispatrull stoppade och kontrollerade en personbil på fredagskvällen. Förare var en man i 55-årsåldeern som visade tecken på att vara drogpåverkad. Han medtogs för provtagning och förhör och är nu misstänkt för drograttfylleri samt ringa nakotikabrott avseende eget bruk.

Provsvaren kommer att visa om han gjort sig skyldig till brott eller inte.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Värmland. Polis och SOS.