Hoppa till innehåll
Hem » 14 november 11.16, Övrigt, Gnosjö

14 november 11.16, Övrigt, Gnosjö

Polisen arbetar vidare i ärendet i Gnosjö under dagen. Utredningen fortskrider med många olika typer av utredningsåtgärder. Vi arbetar brett och förutsättningslöst och i nuläget pågår främst arbete med att skapa oss en så klar bild av händelsen som det går.

Vi förstår att människor i Gnosjö med omnejd har frågor och kan känna sig oroliga. Vi finns på plats med personal i Gnosjö på flera platser och man är välkommen att ta kontakt med oss för att prata eller lämna uppgifter. Vi arbetar dels med trygghetsskapande arbete och dels med utredningen i sig.

Polisen efterlyser samtidigt uppgifter från personer som gjort iakttagelser under måndag eftermiddag och/eller kväll i Gnosjö och i synnerhet områdena i och omkring Töllstorp och Åviken.

Uppgifter kan lämnas till polispersonal på plats eller via polisens kontaktcenter på tel. 114 14 alternativt kontaktformulär på polisen.se.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Jönköpings län.